Normalizovan saobraćaj na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici Sremska Mitrovica – Ruma, kod mesta Šašinci

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da su na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici Sremska Mitrovica – Ruma, kod mesta Šašinci, u smeru ka Rumi, završeni radovi na zameni odbojne ograde, nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila 18.09.2020. godine, i uspostavljen je normalan režim saobraćaja.

 

 

Radovi na delu državnog puta I B reda broj 12, deonica Nova Crnja – Srpska Crnja

 

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da će se 21.09.2020. godine, u vremenskom  periodu od 7 do 16 časova, izvoditi radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, na delu državnog puta I B reda broj 12, na deonici Nova Crnja – Srpska Crnja (u blizini raskrsnice Vojvode Stepe – put za Kikindu).

 

U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

 

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 

Izmena režima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1 i na državnom putu I B reda broj 22, u zoni petlje „Orlovača“

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da se produžava izmena režima saobraćaja do 26.10.2020. godine, zbog izgradnje leve kolovozne trake Obilaznice oko Beograda, na državnom putu I A reda broj 1 i na državnom putu I B reda broj 22, u zoni petlje „Orlovača“.

Tokom izvođenja radova u prvoj fazi saobraćaj iz pravca tunela „Straževica“ se preusmerava na izgrađenu desnu kolovoznu traku u zoni petlje „Orlovača“. Za saobraćaj je zatvoreno isključenje i uključenje sa Ibarske magistrale.

Tokom izvođenja radova u drugoj fazi za saobraćaj se otvara isključenje za Ibarsku magistralu iz smera tunela „Straževica“. Saobraćajnom signalizacijom naznačeno je da svi učesnici u saobraćaju na prilazu petlji „Orlovača“ koji imaju za cilj Čačak ili Novi Sad nastavljaju pravo, a za Čukaricu ili Čačak preko Ibarske magistrale se odvajaju desno na rampu petlje „Orlovača“.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Zadržavanja vozila na naplatnim stanicama

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

 

• Auto-put E-75, u oba smera, tokom vikenda, očekuje se usporeno odvijanje saobraćaja, jer se na deonici Umčari – Vrčin izvode radovi, kao i sanacija nadvožnjaka na petlji Umčari. Naglašavamo da se u zoni radova saobraćaj odvija u izmenjenom režimu saobraćaja i obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju da prate postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

• Auto-put Miloš Veliki, tokom vikenda, u popodnevnim i večernjim satima očekuje se povećan intezitet saobraćaja.
Duž auto-puta Miloš Veliki na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

• Auto-put E-75, petlja Doljevac, do 15.10.2020.g, izmenjen režim saobraćaja zbog radova na izradi kolovozne konstrukcije. Saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

• Auto-put E-80, izmenjen režim saobraćaja u tunelima „Progon“ i „Pržojna Padina“ zbog radova na opremi ITS-a. Za saobraćaj je zatvorena leva cev u tunelima (GP Gradina – Niš), saobraćaj se odvija dvosmerno, u desnim cevima tunela (smer Niš – GP Gradina). Planirani rok zavreštka radova je 10.10.2020.godine.

• Pazarište – Tutin, obustava saobraćaja zbog radova koji se izvode u punom profilu puta, do 15.11.2020. g.
Alternativni putni pravac – Pazarište – Dojeviće, Dojeviće – Novi Pazar, Novi Pazar – Bregovi, Bregovi – Tutin. Alternativni pravac za lokalni saobraćaj – lokalni putevi Pazarište – Delimeđe – Mađare, Pazarište – Crnoča – Brniševo – Crkvine, Pazarište – Mađare – Paljevski most.

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*