Normalizovan  saobraćaj na delu državnog puta Kula – Vrbas

    Beograd – Pančevo, Pančevački most, u smeru Pančevo – Beograd, u desnoj saobraćajnoj traci, od 17.10. do 24.10.2020.godine, od 18 do 6 časova, izvodiće se radovi na popravci dilatacionih spojnica. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom.

•    Preljina – Konjevići, produženo do 17.11.2020.godine trajanje izvođenja  radova na popravci mosta preko reke Čemernice, uz naizmenično propuštanje vozila.

•    Boljevci – Obrenovac, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovoza, do 31.10.2020.g. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

•    Kula-Vrbas, završeni radovi na redovnom održavanju od raskrsnice ulica Ise Bajića (državni put II A reda broj 108), Maršala Tita (državni put I B reda broj 15) i Veljka Vlahovića do raskrsnice ulica Maršala Tita (državni put I B reda broj 15) i Stevana Sremca, i saobraćaj se odvija normalno.
•    Kula – Vrbas, završeni radovi na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala, i saobraćaj se odvija normalno.

•    Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
•    Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Produžetak radova na državnom putu I B reda broj 23, Preljina – Konjevići

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da su produženi do 17.11.2020.godine radovi na popravci mosta preko reke Čemernice, na državnom putu I B reda broj 23, deonica Preljina – Konjevići.

U zoni radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Normalizovan  saobraćaj na delu državnog puta I B reda broj 15, deonica Kula – Vrbas

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da su  radovi na redovnom održavanju završeni na delu državnog puta I B reda broj 15, deonica Kula-Vrbas, od raskrsnice ulica Ise Bajića (državni put II A reda broj 108), Maršala Tita (državni put I B reda broj 15) i Veljka Vlahovića do raskrsnice ulica Maršala Tita (državni put I B reda broj 15) i Stevana Sremca, i saobraćaj se odvija normalno.

Normalizovan saobraćaj na državnom putu I B reda broj 15, deonica Kula – Vrbas, most preko Velikog Bačkog kanala

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da su radovna sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala, na državnom putu I B reda broj 15, deonica Kula – Vrbas završeni, i saobraćaj se odvija normalno.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*