Novosadski policajci spasili mladiće sa improvizovanog splava

Pripadnici granične policije i policijske stanice Stari grad u Novom Sadu spasli su sinoć četiri mladića koji su se sa improvizovanim splavom na tri bureta pustili niz Dunav između Varadinskog i Žeželjevog mosta.

Kako je za „Blic“ potvrđeno u policiji, njihovi službenici dobili su oko 18 sati i 30 minuta dojavu da se improvizovani splav sa nekoliko mladića na njemu kreće nekontrolisano po Dunavu.

Na lice mesta izašla je patrola policijske stanice Stari grad i videli su mladiće koji su plutali na splavu po Dunavu koji ih je nosio ka Luki „Novi Sad“ i Kanalu DTD. Odmah su pozvali kolege iz granične policije koji su bili sa čamcem usidreni na Beogradskom keju i dali se u spasavanje mladića. Na sreću, svi su brzo prebačeni u čamac i prošli su bez ikakvih povreda tako da nije bilo potrebe da se upute na lekarski pregled“ rečeno je u novosadskoj policiji.

Kako saznajemo, mladići su stari 23, 22, 20 i 14 godina i pukom srećom su izbegli tragediju zato što je neposredno nakon njihovog spasavanja Dunavom prošao veliki teretni brod koji je mogao da ih potopi.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*