Obeležavanje godinu dana rada Vlade Republike Srbije

Godinu dana rada Vlade Republike Srbije u mandatu predsednice Vlade Ane Brnabić, biće obeleženo u četvrtak, 5. jula 2018 godine u Subotici.

Predsednica Vlade će obići više lokacija u toku dana, zajedno sa resornim ministrima i gradonačelnikom Subotice, Bogdanom Labanom. Dan se završava velikom konferencijom za medije na Paliću uz učešće svih članova Vlade.

Predsednica Vlade Ana Brnabić započinje posetu Subotici obilaskom nemačke kompanije Norma grupa, u Industrijskoj zoni, Batinska 94, u 10 časova. Premijerka će obići proizvodni pogon kompanije koja je od početka svog poslovanja u Srbiju investirala više od 32 miliona evra.

Premijerka Brnabić će, sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladenom Šarčevićem i ministrom državne uprave i lokalne samouprave Brankom Ružićem, posetiti Hemijsko-tehnološku školu, Maksima Gorkog 53, u 12 časova. Hemijsko-tehnološka škola, koja se sada renovira, poznata je po razvijenom učeničkom preduzetništvu.

Predsednica Vlade Ana Brnabić posetiće apoteku „Subotica“, Trg slobode 1, u 13:30 časova, gde će se uveriti u funkcionisanje sistema eRecept i centralizovane aplikacije jedinstvene liste čekanja. Obilasku će prisustvovati ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*