Obeležen Dan BIA

(Foto Instagram)

U prostorijama Bezbednosno-informativne agencije (BIA) danas je obeležena 121. godišnjica osnivanja civilne službe bezbednosti u Srbiji i 18 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor BIA Bratislav Gašić položili su venac ispred memorijalnog zida u znak sećanja na poginule pripadnika Agencije, nakon čega je održan svečani kolegijum na kojem su se obratili predsednik Srbije i direktor BIA.

Predsednik Vučić čestitao je svim pripadnicima Dan Agencije i zahvalio im se na uloženom trudu i radu.

Vučić je istakao da je Agencija vidno napredovala u svom radu i opremljenosti, kao i u postignutim rezultatima u prethodnom periodu.

Naglasio je da je neophodno i dalje ulagati u mlad i stručan kadar i razvijati tehničku opremljenost Agencije, prenosi Tanjug.

Svim pripadnicima Agencije poručio je da u obavljanju svog posla na prvom mestu treba da imaju interes svih građana Republike Srbije.

Direktor BIA čestitao je pripadnicima Agencije njihov dan i istakao da će rukovodstvo Agencije nastaviti da ulaže sve svoje napore kako bi se materijalni i statusni položaj Agencije, a time i njenih pripadnika, dalje unapređivao.

Naglasio je da je uveren da će Agencija, kao i prethodnih godina uspešno izvršavati postavljene zadatke na dobrobit države Srbije i svih njenih građana koji u njoj žive.

Povodom Dana Agencije, zaslužnim pripadnicima uručene su godišnje nagrade za doprinos radu službe i izuzetna zalaganja u radu u prethodnoj godini, saopštila je BIA.

 

 

 

IZVOR:TANJUG

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*