Obrenovac Radovi na rekonstrukciji Ulice Kralja Aleksandra Prvog u punom jeku

Već tri dana je za saobraćaj zbog rekonstrukcije zatvorena Ulica Kralja Aleksandra Prvog od raskrsnice sa Ulicom Kralja Petra Prvog do Zabranskog puta. Zbog toga će se do 10. septembra vozila sa linija javnog prevoza kretati izmenjenom trasom. Vozila na izmenjenom delu trase koriste stajališta u zoni nekadašnjih stajališta kod naselja Topolice i kod ”C-marketa”.

Ulica Kralja Aleksandra Prvog je najopterećenija saobraćajnica s obzirom da je na nju preusmeren kompletan autobuski i teretni saobraćaj, rekao je Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac. On je apelovao na vozače da budu strpljivi u vožnji jer se vozila sada kreću kroz Ulicu Kralja Petra gde se nalaze dve škole.

– Na svu sreću sada je raspust i možda najbolje vreme da se završe radovi na rekonstrukciji. Strpljivo radimo i na realizaciji projekta Tamnavska 4. faza gde će biti preusmeren deo teretnog saobraćaja i imamo potvrdu iz Direkcije da će iduće godine krenuti eksproprijacija zemljišta za 5. i 6. fazu tako da je realno da u narednih par godina bude završena izgradnja Tamnavske ulice kada će biti spojena sa Šabačkim putem, što će značajno rasteretiti saobraćaj u Ulici Kralja Aleksandra- zaključio je Vranešević.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*