Od srede izmena režima saobraćaja u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad, u sredu, 18. avgusta 2021. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovodne mreže i priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Radovi na rekonstrukciji navedene deonice obavljaće se fazno i javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada.

U toku prve faze radova za saobraćaj se zatvara saobraćajna traka uz neparnu stranu Bulevara kralja Petra I, u delu od Bulevara oslobođenja do Ulice braće Jovandić i saobrćaj će se odvijati u drugoj saobraćajnoj traci dvosmerno, uz ograničenje brzine na 30 km/h. Takođe, ukida se krajnja desna saobraćajna traka na Bulevaru oslobođenja u delu ispred raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I i zabranjuju se desna skretanja na Bulevar kralja Petra I iz smera Ulice Pavla Papa. Na Bulevaru kralja Petra I iz smera Ulice Save Kovačevića ka Bulevaru oslobođenja dozvoljen je smer pravo i skretanje desno, dok je iz smera Bulevara oslobođenja ka Ulici braće Jovandić dozvoljen smer pravo i skretanje desno.

 

Tokom izvođenja pomenutih radova ispred kućnog broja 10 na Bulevaru kralja Petra I ukida se nekoliko parking mesta i biciklistička staza, a povremeno će se zauzimati i krajnja desna saobraćajna traka zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije.

 

Planirani rok za završetak prve faze radova je 20. septembar 2021. godine.

 

Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*