Od sutra izmena režima saobraćaja na delu Bulevara kralja Petra

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u sredu, 14. jula 2021. godine, u okviru već započetih radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja i Gagarinove ulice, započinje radove na Bulevaru kralja Petra I, u zoni raskrsnice sa Gagarinovom i Ulicom Branimira Ćosića.

 

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

 

Za vreme izvođenja radova u ovoj fazi biće zabranjen saobraćaj u jednoj saobraćajnoj traci Bulevara kralja Petra I,u delu od Bulevara oslobođenja do Gagarinove ulice zbog čega će se u drugoj saobraćajnoj traci saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine kretanja vozila do 30 km/h i ukida se biciklistička staza u zoni radova.

Takođe, biće onemogućeno skretanje levo u Ulicu Branimira Ćosića sa Bulevara kralja Petra I, dok će u suprotnom smeru, u raskrsnici Bulevara Oslobođenja i Bulevara kralja Petra I,  biti onemogućeno skretanje levo ka Železničkoj stanici i vozila koja se kreću Bulevarom oslobođenja u smeru od Železničke stanice ka Mostu slobode, neće moći da skreću desno na Bulevar kralja Petra I.

 

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 24. jul 2021. godine, dok će o narednim fazama javnost blagovremeno biti obaveštena.

 

            Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*