Odbor SNS u Novom Pazaru jednoglasno za smenu Stefanovića sa svih funkcija

Izvor: N1

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Pazaru doneo je jednoglasnu odluku da član predsedništva te partije i ministar odbrane Nebojša Stefanović bude razrešen sa svih stranačkih i državnih funkcija.

U saopštenju objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranice novopazarskih naprednjaka navodi se da je sastanku, koji je vodio predsednik GO Nikola Jolović, prisustvovao i kordinator SNS za Raški okrug Krsto Janjušević.

„I u narednom periodu svim snagama podržaćemo politiku koju vodi predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić“, objavio je GO SNS u Novom Pazaru.

Pored smene Stefanovića, članovi Gradskog odbora razgovarali su i o „dosadašnjim aktivnostima i planovima i prioritetnim projektima koji će biti realizovani u narednom periodu“.

 

Odbori naprednjaka u velikom broju gradova i opština u Srbije prethodnih dana su se izjašnjavali za smenu Stefanovića, uglavnom bez navođenja razloga.

U nedelju je i OO SNS u Bujanovcu izglasao nepoverenje Stefanoviću, a narodni poslanik i šef tamošnjih naprednjaka Nenad Mitrović je za portal Bujanovačke izjavio da se članstvo vodilo „činjenicom da je Stefanović, dok je bio ministar policije, najodgovorniji za prisluškivanje predsednika države“.

 

IZVOR:N1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*