Održana 68. sednica Opštinskog veća

Na sednici Opštinskog veća, održanoj u četvrtak, 6. septembra, usvojen je Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine Šid za 2018. godinu. Članovi Opštinskog veća razmatrali su i utvrdili Predlog Rešenja o usvajanju Izveštaja o ostvarenju prihoda i primanja i izvršenju rashoda i izdataka Odluke o budžetu Opštine Šid u periodu od 1.januara do 30.juna tekuće godine.

Razmatran je i usvojen Predlog Odluke o dugoročnom zaduživanju Opštine Šid za finansiranje kapitalnih projekata, te Predlog Kadrovskog plana Opštinske uprave, Opštinskog pravobranilaštva i stručnih službi Opštine Šid za 2018. godinu, kao i Nacrt novog Statuta Opštine Šid. Opštinsko veće razmatralo je Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o načinu ostvarivanja prava na materijalne pomoći deci, učenicima i studentima sa teritorije šidske opštine.

Na sednici Opštinskog veća, između ostalog, razmatrani su Izveštaji o realizaciji godišnjih Programa poslovanja za period od 1. januara do 30. juna tekuće godine javnih komunalnih preduzeća Javna rasveta, usluge i održavanje, Vodovod, Standard i Zavod za urbanizam, kao i dopune programa JKP Javna rasveta, Vodovod i Standard.

Opštinsko veće utvrdilo je Predlog Odluke o otuđenju garaža iz javne svojine Opštine Šid.

Izvor: Opština Šid

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*