Održana sednica Opštinskog veća

Opštinsko veće opštine Kula je na današnjoj sednici dalo saglasnost na Odluku o promeni cena komunalnih usluga, koje su usvojili Nadzorni odbori. Cena komunalnih usluga javnih komunalnih preduzeća ( JKP „Komunalac“ Kula, JKP „Vodovod“ Crvenka, JKP „Ruskom“ Ruski Krstur i JKP „Radnik“ Sivac) se povećava u iznosu od 6 %.

Opštinsko veće je dalo saglasnost na Izmene i dopune Plana programa rada sa Finansijskim planom za programske aktivnosti Crvenog krsta iz oblasti socijalne zaštite za 2018. godinu. Donet je i Zaključak o davanju saglasnosti na izmene Finansijskog plana mesnih zajednica Donji grad Kula, Gornji grad Kula i mesne zajednice Sivac.

Opštinsko veće je donelo Rešenje o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka dodele sredstava za finansiranje projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenje života lokalnog stanovništva na teritoriji opštine Kula u 2018. godini, kao i Pravilnik o izmenama Pravilnika o načinu i rešavanju zahteva građana za naknadu štete nastalu usled ujeda napuštenih životinja.

Izvor: Opština Kula

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*