ODRŽANO DRŽAVNO PRVENSTVO U LATINOAMERIČKIM I STANDARDNIM PLESOVIMA

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je otvaranju Državnog prvenstva u latinoameričkim i standardnim plesovima koje je održano u Sportskoj hali u Futogu. Na prvenstvu koje je organizovao Plesni klub „NEO-DANCE“ iz Novog Sada, učestvovalo je 50 parova iz 24 plesna kluba u Srbiji.

                    Grad Novi Sad

-Veoma mi je drago što je Novi Sad domaćin ovom prvenstvu koje okuplja najbolje plesne parove iz naše zemlje. Uveren sam da će na današnjem takmičenju oni dati sve od sebe, da će pubilka uživati u vrhunskom plesu i da će pobedu odneti najbolji – izjavio je Ognjen Cvjetićanin.

Program je započeo kvalifikacijama, a nakon svečanog defilea i otvaranja, usledilo je finale u kojem su nastupili  najbolji plesni parovi iz cele Srbije, u uzrasnim kategorijama omladinci, stariji omladinci i seniori.

U kategoriji omladinci, pobedili su Nikola Popović i Andrea Savanović, u kategoriji stariji olimpijci Sava Andrić i Anastasija Pejović, dok su za najbolje seniore proglašeni Aleksa Matović i Jovana Klenkovski, svi iz Beograda.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*