Opštinski odbor SNS na Vračaru traži smenu Stefanovića

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda je na svojoj zvanočnoj Fejsbuk stranici saopštio da je na sednici opštinskog odbora Srpske napredne stranke Vračar jednoglasno doneta odluka da se pokrene inicijativa za smenu predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke za Beograd Nebojše Stefanovića.

Opštinski odbor SNS na Vračaru traži smenu Stefanovića 1Foto: Facebook/Goran Vesić

Kako navodi smena je zatražena zbog ispitivanja odgovornosti svih koji su učestvovali u nezakonitom prisluškivanju predsednika.

Podsetimo, prvi je smenu Stefanovića pre dva dana zatražio Član Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović.

Članovi Gradskog odbora SNS u Nišu u četvrtak uveče su izglasali nepoverenje stranačkim funkcionerima Nebojši Stefanoviću, ali i Zlatiboru Lončaru, a o (ne)poverenju se ovih dana izjašnjavaju i opštinski, pa i mesni odbori u Nišavskom i Pirotskom okrugu, saopštili su juče izvori Danasa bliski ovoj stranci.

Juče je i Opštinski odbor SNS Rakovica jednoglasno izglasao predlog za smenu Stefanovića. Smenu Stefanovića zatražio je i Gradski odbor SNS Čačak.

 

IZVOR:DANAS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*