OVO SU PRLJAVI POLICAJCI Razoružali mladića ispred splava, tukli i pustili da ga napadač izbode, pa nakon svega LAŽIRALI IZVEŠTAJ

Tri muškarca, od kojih dvojica rade kao policajci, uhapšena su zbog sumnje da su pomagali u pokušaju ubistva koje se dogodilo 30. juna ove godine ispred jednog beogradskog splava.

Foto: Facebook

Kako saznajemo, uhapšeni su policijski službenici PS Palilula Nenad J. (37) i Dragan B. (29), kao i crnogorski državljanin D. V. (26) zbog sumnje da su 30. juna oko 6 sati ujutru, ispred jednog splava na Novom Beogradu, pokušali da ubiju Darka M. (30).

 

Kako se sumnja, uhapšeni policajci koji su bili van dužnosti razoružali su Darka M. koji je u ruci držao pištolj, a koji se prethodno posvađao sa zasad nepoznatim muškarcem. Kako bi ga razoružali, oni su mu pokazali službene legitimacije.

– Prve informacije ukazuju na to da je razlog sukoba između izbodenog i drugog muškarca kriminalni obračun. Oni su se navodno, prethodno posvađali na jednom splavu – kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Nakon što je razoružan, Darku prilazi rival, koga je policija identifikovala i za njim intenzivno traga, i odmah ga više puta ubada nožem u leđa.

Istovremeno, osumnjičeni policajac Dragan B. i Crnogorac D. V. šutiraju ranjenog muškarca u glavu i telo, dok je Nenad J. uzeo oružje koje je Darko M. odbacio, nakon čega je pištolj stavio za pojas i potom se udaljio sa lica mesta, umesto da preduzme neophodne zakonske radnje pomahnitalim kriminalcima.

Kako bi prikrili delo koje su učinili i istragu preusmerili u drugom pravcu, ovi policajci, kako se sumnja, na kraju su sačinili lažni izveštaj o ubadanju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje, nakon čega im je sudija za prethodni postupak, po nalogu tužilaštva, odredio pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju. Pored toga, policajcima se na teret stavlja i krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Kako su ranije preneli mediji, ovom obračunu, prema rečima očevidaca, prethodila je svađa na splavu u kojoj je ranjeni mladić čak potegao pištolj.

– Izbodeni mladić navodno je bio gost na splavu i u jednom trenutku je izvadio pištolj i potegao ga na drugog mladića. Na svu sreću, nije zapucao, ali kada je napadač video da Darko preti oružjem, izvukao je nož, potukli su se i ovaj mu je šest puta nož zario u leđa – rekao je očevidac.

Pijani gost ranio trojicu iz pištolja

U junu se na još jednom splavu u Beogradu dogodio krvavi obračun. Naime, 8. juna kod Sajma pijani gost posvađao se sa obezbeđenjem i potegao pištolj. U pucnjavi su ranjeni pripadnik obezbeđenja i konobar sa splava, kao i taksista koji se slučajno zatekao na mestu pucnjave.

– Muškarac koji je pucao je bio gost na splavu. Pošto je malo više popio, ponašao se nedolično, pa ga je obezbeđenje izbacilo. On se nakon toga vratio sa oružjem i zapucao, a posle ranjavanja je pobegao – podseća naš izvor.

IZVOR:BLIC

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*