Pijani mladić u „audiju“ teško povredio policajca u Šajkašu

Jedan policajac teško je povređen u udesu koji se dogodio 23. septembra, u Šajkašu, kada se u „maricu“ zakucao „audi“ u kojem je sedeo devetnaestogodišnji M. K.
Pijani mladić u "audiju" teško povredio policajca u Šajkašu, na TikTok-u snimci kako je ogrebao kola

Foto: 021.rs (Screenshot)

U nezgodi je bilo još povređenih, a utvrđeno je da je mladić bio u alkoholisanom stanju u trenutku udesa. Te večeri se u Šajkašu slavila seoska zavetna slava.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je imao 2,16 promila alkohola u krvi.

 

Dvojica policajaca su se nalazila iza „marice“, čija su zadnja vrata bila otvorena. U tom trenutku naleteo je devetnaestogodišnjak, koji je udario u vozilo policije.
Jedan od policajaca pokušao je da upozori vozača, kako bi usporio, ali nije vredelo. Mladić je udario u kombi vozilo, silina udarca je odgurnula „maricu“, povredivši policajce koji su se nalazili u blizini.
Prema saznanjima 021.rs, teško je povređen policajac, otac dvoje dece, koji se nalazio u komi nekoliko dana i koji se trenutno oporavlja.
Devetnaestogodišnjak se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a Osnovni sud u Novom Sadu mu je odredio pritvor od mesec dana.
Iz pritvora je izašao krajem oktobra, nakon čega priča o udesu dobija novu dimenziju. Supruga jednog od policajaca na Fejsbuku je podelila snimke sa TikTok-a, sa naloga sa imenom mladića koji se tereti za izazivanje udesa, a koji se sada šire društvenim mrežama.
Na jednom snimku vidi se razlupani „audi“, dok se u pozadini čuje „au, tebra, ubiće me ćale, ogreb’o sam ovo“. Rečenicu „au, tebra, ubiće me ćale, ogreb’o sam ovo“ koriste TikTok-eri kao podlogu za snimke na kojima su prikazani razlupani automobili.
Drugi snimak predstavlja kompilaciju fotografija automobila pre i nakon udesa, a pojavljuje se i fotografija policijskog vozila koje odvozi šlep služba. Muzička podloga za ovaj snimak je pesma „Oh No“, koja je takođe popularna na TikTok-u.
Snimci su okačeni početkom novembra, ali ih više nema na TikTok nalogu.
izvor:021.rs

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*