Piksi potpisivao lopte u fabrici „Rosa vode“

Nastavite da budete još bolji, baš kao i naš nacionalni tim, poručio selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković radnicima fabrike „Rosa vode“ tokom današnje posete.

Novica Tončev, ministar u Vladi Republike Srbije zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština i Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije posetili su fabriku prirodne izvorske vode Rosa i tom prilikom istaknut je značaj očuvanja prirodnih bogatstava ovog jedinstvenog predela Srbije, kao i zajedničke saradnje kompanije Koka-kola HBC Srbija i ministarstva u cilju unapređenja privrednog i društvenog razvoja vlasinskog kraja. Samo tokom proteklih 15 godina, koliko je Koka-Kola HBC prisutna na Vlasini, u fabriku Rosa vode uloženo je 15,5 miliona evra.

Dragan Stojković Piksi posetio „Rosa vode“

Dragan Stojković Piksi posetio „Rosa vode“

Novica Tončev, ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština prilikom posete fabrici pohvalio je podršku koju Koka-kola HBC Srbija pruža.

„Kabinet zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština i Koka-kola HBC Srbija kontinuirano sarađuju na unapređenju i promociji vlasinskog kraja. Velika nam je čast što smo danas zajedno bili domaćini fudbalskoj legendi, nekome ko je i sam dokaz da zalaganje i timski rad donosi najbolje rezultate“, rekao je ministar Novica Tončev.

Svetoslav Atanasov, generalni direktor u kompaniji Koka-Kola HBC Srbija istakao je posebnu čast zbog posete selektora reprezentacije koji je, kako je rekao, nedavno izmamio osmehe na licima ljudi u Srbiji.

„Koka-kola Sistem kao deo lokalne zajednice uvek pruža podršku sportu, ali i principima timskog, fer-pleja. Upravo tome smo svedoci danas u našoj reprezentaciji. Fudbal je timska igra i za pobedu je potrebno da svi rade zajedno kao jedan. Mi u Koka-Kola HBC se vodimo istim principima, delimo iste vrednosti i težimo pobedi, dok pozitivno utičemo na društvo i životnu sredinu“, rekao je Svetoslav Atanasov.

Tokom posete fabrici, selektor naše fudbalske reprezentacije potpisao je simbolično fudbalske lopte, a nije izostalo ni fotografisanje sa zaposlenima fabrike Rosa, koji su mu poželeli puno uspeha na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

„Dobre ideje, trud i zalaganje, zajedništvo i radna atmosfera, uvek donose rezultate, a to je nešto što kompaniju Koka-Kola HBC i ovaj kraj zapravo i odlikuje. Znam koliko za lokalnu zajednicu znači što je kompanija ovde, čestitam vam na svim rezultatima, i jedino što mogu da vam poručim jeste da nastavite da budete još bolji, baš kao i naš nacionalni tim“, poručio je Dragan Stojković Piksi prilikom posete fabrici Vlasinka.

Kompanija Koka-Kola HBC Srbija, zajedno sa lokalnom samoupravom i uz podršku ministarstva zaduženog za razvoj nedovoljno razvijenih opština u proteklom periodu realizovala je niz projekata za podršku malim preduzetnicima, a poslednji pokrenut je Vlasina-čista ljubav u okviru kojeg je nizom besplatnih radionica namenjenih lokalnim ugostiteljima, još jednom pružena podrška oporavku lokalne privrede nakon izazovnih meseci.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*