Plavim vozom na promociju turističkih potencijala AP Vojvodine

Predstavnici diplomatskog kora, privrednici, umetnici, predstavnici međunarodnih kompanija, turističkih agencija i hotelijera i „Color Media Communications“ bili su gosti predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića, koji su Plavim vozom iz Beograda stigli u Sremske Karlovce na promociju turističkih potencijala AP Vojvodine.

„Color Media Communications“ uz podršku Pokrajinske vlade organizovala je, u Sremskim Karlovcima, promociju izdanja „Hello! Travel Vojvodina “ magazina posvećenog turističkim potencijalima AP Vojvodine.

Šesto dvojezično izdanje magazina predstavlja priprodne i turističke lepote, istoriju, tradiciju, kulturu i gastronomiju pokrajine.

„Sremski Karlovci, centar srpske duhovnosti je pravo mesto i prilika da se predstave turistički potencijali pokrajine. AP Vojvodina je snažno zakoračila u budućnost, imamo izražen rast turističkih poseta, i večerašnje prisustvo ambasdora govori da je AP Vojvodina i cela naša zemlja, zemlja budućnosti,“ rekao je predsednik Mirović.

Naša misija je da promovišemo AP Vojvodinu i Srbiju, njenu multikulturalnost i turističke potencijale, rekao je predsednik „Color Pres Grupe“ Robert Čoban.

Večerašnjem događaju prisustvovali su i ambasadori Sjedinjenih Američkih Država, Crne Gore, Egipta, Norveške,Izraela, Kipra, Slovenije, potpredsednik Pokrajinske vlade i sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković i druge zvanice.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*