Počeo sastanak Vučića sa stranačkim odborima SNS

(Foto Tanjug)

NIŠ – Obraćanjem predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u Nišu je večeras u 18.00 časova počeo sastanak stranačkih odbora centralne Srbije i Kosova i Metohije, potvrđeno je Tanjugu u SNS.

Sastanku prisustvuju članovi odbora naprednjaka iz 17 okruga centralne Srbije i sa Kosova, kao i članovi Predsedništva stranke.

Skup se održava u prepunoj hali Čair u kojoj je najmanje 5.000 članova stranke, a bez prisustva medija.

Vučić je nedavno u Kladovu najavio da će se naprednjaci ozbiljno spremati za izbore i da je njegov predlog da se vodi pozitivna kampanja zasnovana na rezultatima i onome što će u buduće biti urađeno, a u šta ljudi veruju, prenosi Tanjug.

On je za tv Pink rekao da će u petak imati sastanke sa stranačkim predstavnicima iz centralne Srbije i sa KiM, a u subotu sa severa, iz Vojvodine i Beograda.

Kaže da će da se bore i neće da potcenjuju protivnike, za koje je rekao da se služe samo psovkama i ucenama.

„Ucenjuju celu Srbiju, a imaju bolje uslove nego što smo mi ikada imali”, rekao je Vučić, a na pitanje o tome da ne žele dijalog kaže ako hoće hoće, ako neće neće.

„Za nas je važno da se spremamo i da osiguramo našu poziciju. To težak posao pred nama i moramo da radimo ako hoćemo da se Srbija razvija”, naveo je Vučić.

 

 

 

IZVOR:POLITIKA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*