Podrška poznatim sportistima

Sportski radnici Subotice ni tokom vanrednog stanja nisu zaboravili nekadašnje šampione starije od 65 godina koji su u izolaciji u svojim domovima. U organizaciji resora za omladinu i sport grada Subotice i Sportskog saveza Subotice počela je distribucija paketa pomoći.

GRAD SUBOTICA

Kako je, tim povodom, rekao član Gradskog veća zadužen za oblast omladine i sporta Nemanja Simović, Subotica danas nosi epitet grada sporta upravo zahvaljujući ovim ljudima.

–Sportski radnici poput Srete Damnjanovića, Zorana Ivanovića, Slobodana Kustudića, Ubori Lasla,  kao i mnogi drugi koje ćemo tokom naše akcije posetiti sigurno zaslužuju ovu pažnju. Obezbedili smo pakete koji sadrže prehrambene proizvode i sredstva za higijenu i dezinfekciju, a donosićemo im i dnevnu sportsku štampu – naglasio je Simović.

Gradska uprava Grada Subotice opredelila je i sredstva za nabavku paketa koji će se podeliti korisnicima penzija na teritoriji grada Subotice koji primaju penzije sa najnižim iznosima. Podela tih paketa počinje u narednim danima.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*