Policijska operacija u Beču-Brigittenau: Čovek u kritičnom stanju

U subotu ujutro u Mortaraplatzu u Beču-Brigittenau došlo je do velike policijske operacije. Čovek je odveden u bolnicu sa povredama opasnim po život.

51-godišnji muškarac se sakrio u stanu više spratne stambene zgrade u Mortaraplatzu u Beču-Brigittenau, iz koje je žena u 10:45 pozvala pomoć. Krici su bili upoznati sa prolaznicima i policijskom patrolom.

Vienna-Brigittenau: Vega i Kobra  u akciji

Kada su specijalne policijske jedinice – i Vega i Kobra bile na licu mesta – upale u stan, čija su vrata bila blokirana lancem iznutra, našli su muškarca kako leži na podu sa nožem u stomaku.

Ženu je spasila vatrogasna služba – muškarac je RANJEN NOŽEM U STOMAK

„Pretpostavljamo da se on povredio“, rekao je glasnogovornik policije Daniel Prince na mjestu APA. Čovek je odveden u bolnicu sa povredama opasnim po život. Prema prvim saznanjima, on je u pripremi za svog partnera – oboje su austrijski građani – napadnuti i povređen. Žena je puštena iz vatrogasne brigade, koja je takođe bila na dužnosti, sa vazdušnim merdevinama preko prozora, čak i pre nego što je policija slomila ulazna vrata.

Završena je velika operacija u Beču-Brigittenau

Iz tih razloga, 51-godišnjak je povređen sam, policiji nije bilo jasno, rekao je portparol policije Daniel Furst na mjestu APA-e, nakon što je zvanični akt završen. Čovek koji je odveden u bolnicu sa povredama opasnim po život.

„Ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti za druge stanovnike ili stanovnike“, naglasio je Furst.

(APA / Black)

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*