Poslednji dan za prijavu za subvencije za bicikle: Rok do podneva, sledi konačna lista i isplata

Danas je poslednji dan za prijavu za subvencije Grada Novog Sada namenjene kupovini novog bicikla – imate rok do podneva da upišete svoje ime i prezime.
Poslednji dan za prijavu za subvencije za bicikle: Rok do podneva, sledi konačna lista i isplata

Foto: 021.rs
Iako će pravo na subvenciju ostvariti tačno 702 Novosađana, do sada se na javni poziv prijavilo više od 7.700 građana.
Isplata će uslediti ubrzo po zatvaranju konkursa.
Ukupan iznos subvencije je 10.000 dinara po Novosađaninu koji, pre dobijanja iznosa, mora da ispuni sve tražene uslove i da kupi novi bicikl.
Tek kada se nađe na konačnoj rang listi, dobije obaveštenje o tome, obavi kupovinu i opravda istu, iznos će mu uplatiti Novosadska biciklistička inicijativa.
Oni koji nisu uspeli da se prijave na vreme u ovom krugu neće morati dugo da čekaju na novi krug subvencija, u kojem će novčanu pomoć dobiti još veći broj Novosađana.
Kako trenutno izgleda rang lista možete da pogledate OVDE, a ukoliko ste podneli urednu prijavu i nalazite se u okviru prvih nekoliko stotina Novosađana, ostvarili ste uslove i možete da očekujete subvenciju.
Podsetimo, sistem za prijavu za subvenciju opterećen je gotovo od prvih trenutaka otvaranja prijava, budući da je u prvom minutu aplikaciju pokrenulo više od 6.000 zainteresovanih Novosađana.
IZVOR:021.RS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*