Potraga za muškarcem iz Beograda, u stanu pronađena veća količina droge i oružja

Izvor: MUP Srbije

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ministarstva unutrašnjih poslova raspisali su potragu za V. K. (1979), u čijem je stanu pronađena veća količina droge i oružja.

„Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje je osumnjičeni koristio u Kotežu pronašla eksplozivnu napravu sa magnetom i daljinskim upravljačem, dve ručne bombe M-75, pištolj marke „glok 17“, revolver, šest okvira za automatsku pušku, od kojih su tri bila napunjena municijom, prazne okvire za pištolj, hekler i automatski pištolj, kao i jednu „fantomku“ i više komada pištoljske i puščane municije“, saopštio je MUP Srbije.

Tom prilikom, policija je pronašla i više od 10,2 kilograma mešavine amfetamina i kofeina, više od 3,5 kilograma hašiša, 50 tableta MDMA, manju količinu MDMA u prahu, veću količinu materije za koju se sumnja da je heroin i dve digitalne vagice za precizno merenje, kao i drugu opremu za pripremu i pakovanje narkotika.

„Za osumnjičenim V. K. raspisana je potraga i policija intenzivno preduzima sve mere i radnje radi njegovog pronalaska“, stoji u saopštenju.

 

 

 

IZVOR:N1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*