Poznata voditeljka dobila otkaz, odbila da se vakciniše

Voditeljka  Meggan Gray vodila je emisiju „Good Morning Mississippi“, no smenjena je jer se odbila vakcinisati, piše „Daily Mail“.

 

Poznata voditeljka dobila otkaz, odbila da se vakciniše

Želim vas obavestiti da iskreno ne znam kakva me budućnost čeka što se tiče moje karijere na WLOX-u. Samo sam osećala da trebam iskoristiti ovu priliku i reći vam hvala što ste me puštali u vaše domove poslednjih nekoliko godina, rekla je Meggan u emisiji u četvrtak, piše “Daily Mail”.

 WLOX je, inače, virtualni televizijski kanal koji je u vlasništvu Grey televizije i Meggan je tamo radila 18 godina, od čega je 14 godina vodila jutarnje vesti. U petak je bio prvi dan da nije bila za stolom voditelja. U emisiji nije objasnila razlog svog otkaza, ali se zato oglasila na Facebooku.

-Otac me uvek učio, integritet je činiti pravu stvar čak i kad niko ne gleda. Uvek sam živela po tome, ali u ovom slučaju puno ljudi me gleda. Zato se osećam prisiljenom reći istinu i objasniti zbog čega me više nećete viđati na WLOX-u. Nisam vakcinisana i zato više ne ispunjavam uslove za zapošljavanje na Grey televiziji, odnosno bilo kojoj njihovoj stanici – napisala je Meggan.

Kaže da, uprkos svojoj odluci, i dalje poštuje odluke pojedinaca da se vakcinišu te da je ona prebolela COVID-19.

(Agencije Foto: Instagram)

 

 

 

IZVOR:BN

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*