Predsednik Mirović otvorio Sportski centar u Gajdobri

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović otvorio je danas Sportski centar u Gajdobri i tom prilikom izjavio da će, nakon više od 20 godina, koliko je trajala izgradnja ovog objekta, deca, rekreativci i sportisti iz ovog mesta imati dobre i kvalitetne uslove za bavljenje sportom.

„Izgradnja sportske hale trajala je predugo i drago mi je što su meštani Gajdobre, nakon toliko godina čekanja, dobili ovako lep sportski objekat, koji će, siguran sam, i u budućnosti iznedriti nove šampione“, rekao je predsednik Mirović.

On je dodao da će Pokrajinska vlada zajedno sa Vladom Srbije i lokalnim samoupravama i u budućnosti raditi na projektima izgradnje sportskih objekata, kako bi deci i sportistima obezbedili što bolje uslove.

Predsednik Mirović je najavio da će u narednih nekoliko nedelja početi radovi na rekonstrukciji stadiona u Zrenjaninu i Subotici, a već sutra i pripremni radovi na izgradnji sportske hale u Novom Kneževcu.

„Nova sportska hala u Gajdobri je mesto uspeha politike koju vodimo, a to je politika sloge i svakodnevno vidimo da taj put kojim idemo donosi konkretne rezultate“ – rekao je predsednik Mirović.

Ističući zadovoljstvo što je Gajdobra dobila Sportski centar na dan seoske slave, predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica zahvalio se Pokrajinskoj vladi na podršci i naporima koje je uložila kako bi se radovi na izgradnji Sportskog centra, nakon više od dve decenije, priveli kraju.

Otvaranju Sportskog centra u Gajdobri prisustvovali su i potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*