Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sajmu u Mostaru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje dvodnevnu posetu Bosni i Hercegovini povodom otvaranja Međunarodnog sajma privrede u Mostaru. Vučić će razgovarati i sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Vučić će se tokom dana sastati sa članom Predsedništva BiH Draganom Čovićem, kao i sa Dodikom i predstavnicima Koordinacionog odbora srpskih udruženja i organizacija u Mostaru.

Dodik će predsednikom Srbije i episkopom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Grigorijem obići radove na Sabornoj crkvi Svete trojice u Mostaru, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike Srpske.

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, kao i član Predsedništva Mladen Ivanić neće doći na otvaranje 21. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru.

Njih dvojica neće prisustvovati ni večeri na koju su pozvani regionalni lideri, a koju organizuje Dragan Čović, inače jedini član kolektivnog vrha države koji će prisustvovati Sajmu čiji je pokrovitelj Predsedništvo BiH.

Drugog dana posete, u utorak, predsednik Vučić najpre će se sastati sa predsednikom Vlade Bugarske Bojkom Borisovom, koji će prisustvovati otvaranju sajma u Mostaru.

Posle tog susreta, Vučić će otvoriti 21. Međunarodni sajam privrede i obići štandove Srbije – zemlje partnera na ovogodišnjem sajmu, kao i štandove drugih izlagača.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*