Prevaranti se predstavljaju kao radnici JKP „Vodovod i kanalizacija

Foto: Dnevnik.rs

Prethodnih dana, građani koji žive na potezu Paragovo – Novo Selo, te stanovnici naselja Bocke, dovedeni su u zabludu od strane nepoznatih lica koja se lažno predstavljaju kao radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ te nude stanovnicima pomenutih naselja izgradnju priključka na vodovodnu mrežu.
U JKP „Vodovod i kanalizacija“ naglašavaju da trenutno ne izvode radove u ovim naseljima, i podsećaju da je krađa vode krivično delo.

U „Vodovodu i kanalizaciji“ apeluju na građane naselja Bocke, Paragovo – Novo Selo da ne nasedaju na ovakve podvale. Da bi se domaćinstvo legalno priključilo na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, neophodno je da u tom delu grada postoji legalno izgrađena mreža te da je objekat koji se priključuje legalan ili u procesu legalizacije. Nakon što građani podnesu zahtev za priključenje, sklapa se ugovor i izdaje se faktura na osnovu koje se vrši uplata.

Radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ nikada na terenu ne naplaćuju izgradnju priključka, te je u ovom slučaju jasno da je reč o prevari.

Sve informacije u vezi sa radom JKP „Vodovod i kanalizacija“, građani mogu dobiti pozivanjem Kontakt centra na broj 0800/333-021.

Izvor: Dnevnik.rs

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*