Prijavljeno više od 1000 učesnika za Kopaonik biznis forum

Manje od mesec dana pre održavanja jubilarnog 25. Kopaonik biznis foruma, prijavljeno je više od 1.000 učesnika, a prisustvo je potvrdila srpska premijerka Ana Brnabić i više ministara u Vladi Republike Srbije.

Prvog dana foruma, prisustvo je potvrdio i predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović, guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, koja će zajedno s ministrom finansija Dušanom Vujovićem učestvovati u radu foruma, navodi se u saopštenju organizatora, prenosi „Blic“.

Drugog dana foruma, 6. marta, očekuju se potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar privrede Goran Knežević, ministar za saobraćaj Aleksandar Antić, ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević.

Učešće srpske premijerke Ane Brnabić potvrđeno je za treći dan foruma, 7. marta, kada će imati izlaganje pre zaključaka, a najavljen je i govor ministra omladine i sporta Vanje Udovičića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Kopaonik biznis foruma biće održan od 4. do 7. marta u hotelu „Grand“. Ove godine Kopaonik biznis forum ima i svoj zvanični veb sajt – www.kopaonikbusinessforum.rs na kome se mogu naći sve informacije o programu i učesnicima.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*