Prisustvo policije na ulicama Pančeva dalo željene rezultate

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Pančevu i tom prilikom istakao da ovaj grad, kao ni bilo koji drugi u Srbiji, neće biti prostor za obračun narko-dilera.

Vulin, koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem posetio ovu policijsku upravu, istakao je da su u proteklom periodu sve preduzete mere, kao i pojačana kontrola i prisustvo policije na ulicama grada Pančeva, dali željene rezultate, ali i poručio da se postignuti nivo bezbednosti građana mora održati.

Ministar je pohvalio rad pripadnika Policijske uprave u Pančevu, istakavši da je ubistvo u Starčevu rešeno na vrlo efikasan način, kao i jezivo ubistvo rumunske državljanke, koju su majka i sin ubili i zakopali u porodičnoj kući.

Brzim radom policije rasvetljeno je ubistvo u Starčevu, osumnjičeni su u pritvoru i ovim putem želim da ponovim da je jedno lice stradalo u toku obračuna dve suprotstavljene narko-bande i da nije stradalo u nekakvom navijačkom obračunu, ponovio je ministar.

Vulin je istakao da svi pripadnici policije koji učestvuju u sklanjanju narko-dilera, ubica, lopova i džeparoša sa naših ulica imaju njegovu apsolutnu podršku, kao i podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Prema njegovim rečima, u proteklom periodu na području grada Pančeva rasvetljene su brojne teške krađe, pre svega masovni slučajevi obijanja vikendica i prodavnica iza kojih, kako se sumnja, stoje dve organizovane bande.

Nijedan zločin niti krađa neće ostati nerasvetljeni, bezbednost građana je prioritet policije i njeni pripadnici svojim radom to i dokazuju, poručio je ministar.

Vulin je tokom radnog sastanka sa načelnicima Policijske uprave u Pančevu najavio nova ulaganja u opremu neophodnu za još bolji i efikasniji rad pripadnika policije.

Ministar je na početku posete Policijskoj upravi u Pančevu, položio cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima ove uprave

.Prisustvo policije na ulicama Pančeva dalo željene rezultate

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*