Prvog dana Egzita uhapšene 54 osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, tokom prvog dana održavanja festivala „Egzit”, zaplenili su narkotike od 54 osobe.

Zbog postojanja osnova sumnje su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, policija je uhapsila 54 osobe, od kojih je 31 strani državljanin, saopštio je MUP.

Policija je uhapsila još jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, prenosi Tanjug.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je da će pripadnici policije u skladu sa zakonom na Egzitu hapsiti i kažnjavati dilere droge, ali i konzumente.

„Kao što smo i obećali, pripadnici policije će svakog koga pronađu tokom festivala Egzit, bez obzira da li je diler droge ili konzument droge, kazniti u skladu sa zakonom. Učinićemo sve da posetioci i učesnici festivala budu bezbedni i sigurni ali, pre svega, i svi građani Novog Sada. Uživajte u muzici, ne uzimajte drogu”, poručio je ministar Vulin nakon prvog dana Egzita.

 

 

IZVOR:POLITIKA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*