Putevi Srbije: Oprez zbog magle, radovi na više pravaca

BEOGRAD –

Na auto-putu E-75, petlja Leskovac jug – petlja Vranje, zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 50 metara, saopštilo je jutros JK „Putevi Srbije“.

I na auto-putu E-80, petlja Trupale – petlja Bela Palanka, zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 50 metara.

Na više pravaca u toku su radovi.

Auto-put E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, od 30. marta u toku su radovi na uređenju propusta i spoljne bankine (desni kolovoz) u smeru ka Beogradu, a za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Inđija – petlja Nova Pazova, u smeru Novi Sad – Beograd, do 17. aprila od 7.00 do 17.00, radovi na redovnom održavanju puta, a za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, petlja Aleksinac – petlja Trupale, u zoni petlje Aleksinac, do 26. aprila radovi na rekonstrukciji kolovoza. Zatvorena je desna kolovozna traka Beograd-Niš, dok se saobraćaj odvija levom kolovoznom trakom Niš-Beograd.

Na petlji Surčin – petlja Ostružnica, do 1. novembra zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko Save, saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

„Putevi“ apeluju na vozače da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*