PUTEVI SRBIJE -STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, Vrčin – Mali Požarevac, do 28.08.2020.g, radovi na sanaciji kolovoza. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, a saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

 Auto-put E-75,od 29.06.2020. godine,zbog radova na održavanju nadvožnjaka na petlji „Umčari“, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci. U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u smeru Niš-Beograd.

 Pančevački most, od 02.08.2020.g, radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde, smer Pančevo – Beograd. U zoni radova na mostu za saobraćaj će biti zauzeta desna, a saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi će se izvoditi od 22 do 06 č, a nedeljom od 07 do 17č.
Planirani rok završetka radova 24.08.2020. g

 Od stare „Vlasotinačke petlje“ do pružnog prelaza, kroz grad Leskovac u dužini od 1.35 km, zbog izvođenja radova na rehabilitaciji puta, u periodu od 03.08.2020. do 19.09.2020.g, saobraćaj će u potpunosti biti obustavljen.
Saobraćaj iz pravca Vlasotinca za Leskovac, kod stare „Vlasotinačke petlje“ usmeravaće se na državni put II A reda broj 258 do petlje kod Nevene (ulaz u grad Leskovac sa severne strane), i obrnuto.

• Brza Palanka – Negotin, do 15.08.2020. g, radovi na popravci mostova u oba smera. Tokom izvođenja radova saobraćaj se u zoni mostova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforskom signalizacijom.

 Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnim prelazima Kelebija i Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,
-na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*