PUTEVI SRBIJE-STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put Miloš Veliki, do 1.4.2021g., na oko 1km pre naplatne stanice Preljina, u smeru ka Čačku, zbog izvođenja radova na izgradnji stanice za snabdevanje gorivom „Sokolići 1″ za saobraćaj su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-75, do 20.3.2021. g., od 7 do 17 č., petlja Sirig – petlja Novi Sad Sever, u smeru ka Novom Sadu, radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine. Radovi se izvode u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci.

• Auto-put E-75, petlja Lasta-petlja T6, u oba smera, do 20.3.2021.g., od 8 do 17 č, radovi u pokretu na čišćenju ivičnih traka. U toku izvođenja radova  zatvorena je zaustavna saobraćajna traka dok se saobraćaj odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-75, petlja „Vrčin“ – petlja „Umčari“, do 25.3.2021.g., , od 8 do 16 č., radovi na obeležavanju oznaka – desna ivična linija, iz smera Niš – Beograd, za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-70, u zoni petlje Sremska Mitrovica radovi na održavanju. U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom na levom kolovozu auto-puta, u smeru Beograd-Šid.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.
-Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*