PUTEVI SRBIJE -STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, kod petlje Maradik, u smeru ka Beogradu, saobraćaj se odvija normalno nakon saobraćajne nezgode.

• Auto-put E-75, petlja „Vrčin“ – petlja „Umčari“, u smeru Niš – Beograd, od 07.04.2021. do 15.04.2021. godine, od 8 do 16 č, radovi na obeležavanju oznaka na putu (leva ivična i razdelna linija). U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-75 (gradski deo) petlja „Aerodrom“ – petlja „Bubanj Potok“, do 07.04.2021. g., od 10 do 16 č, radovi na čišćenju odvodnih kanaleta u razdelnom pojasu. Zatvorena preticajna saobraćajna traka na kraćim deonicama auto-puta kroz grad Beograd, saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-763, deonici Surčin – Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu  do 7.4.2021. g., od 8 do 16 č. –  radovi u pokretu, na ispiranju kišne kanalizacije u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

•  Auto-put E-70, u zoni petlje Ruma, u smeru ka Beogradu, radovi na pojačanom održavanju. Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a dok se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

•    Auto-put E-75, petlja „Grdelica“ – petlja „Vladičin Han“, na deonici tunel „Predejane“ – tunel „Manajle“,  do 01.06.2021. g., radovi na održavanju puta. U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje – Niš između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš – Vranje. Takođe, za saobraćaj je zatvorena petlje „Predejane“ i onemogućeno je isključenje i uključenje na auto-put za smer kretanja Vranje – Niš. Alternativni putni pravac je isključenje na petlji „Vladičin Han“ i kretanje do Predejana uz privremenu putokaznu signalizaciju, odnosno uključenje na auto-put preko petlje „Grdelica“. U smeru Niš – Vranje petlja „Predejane“ biće otvorena za saobraćaj.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15:
-na graničnim prelazima Bačka Palanka i Batrovci, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 300 minuta,
-na graničnom prelazu Šid, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 600 minuta,
-na graničnom prelazu Bogojevo, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 360 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 240 minuta.
-Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*