PUTEVI SRBIJE-STANJE NA PUTEVIMA

• Pojate-Kruševac, posle kružnog toka Makrešane ka Kruševcu, 27.07.2021. g, od 9 do 13 č, izvršiće se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije, zbog izvođenja radova na ispitivanju kolovozne konstrukcije. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

• Auto-put E-75, pre isključenja sa petlje Feketić, u smeru Novi Sad-Subotica, zbog radova na sanaciji dilatacione spojnice, saobraćaj je preusmeren iz preticajne i vozne saobraćajne trake u zaustavnu saobraćajnu traku. Planirani rok završetka radova je 29.07.2021.g.

• Brežđe – Divčibare, obustava saobraćaja na deonici Krčmar – Divčibare zbog radova na rehabilitaciji puta, do 1.10.2021.g. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

• Stara Pazova – Stari Banovci, od 25.07. do 10.08.2021. zbog radova na rehabilitaciji drž. puta II A reda br. 127 – saobraćaj je zatvoren od petlje Stara Pazova do petlje Stari Banovci, tj. iz pravca Beograda je zatvoreno isključenje za Stare Banovce. Alternativni putni pravac je petlja Nova Pazova. Iz pravca Novog Sada uključenje za Stare Banovce će biti moguće preko petlje Stara Pazova ili petlje Nova Pazova.

• Putni prelaz Kolari, od 17.07.2021.g, na snazi je obustava saobraćaja na delu drž. puta II B reda br. 352 zbog radova na putno-železničkom prelazu, ukrštaj sa državnim putem. Nije moguć izlaz sa auto-puta ka Smederevu, na petlji Kolari, kao i ulaz iz Smedereva na auto-put.
Saobraćaj se odvija alternativnim pravcima preko petlje Vodanj, petlje Smederevo (Ralja) i petlje Požarevac.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17 časova nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*