Radovi na vrelovodu menjaju saobraćaj u centru i Rumenačkoj ulici

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ u ponedeljak, 17. maja počinje rekonstrukciju vrelovoda u bloku ulica Iva Lole Ribara, Vojvode Putnika i Dunavske.
Novosadska toplana
Foto: Promo

Zbog ovih radova će, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Radovi na rekonstrukciji navedene deonice obavljaće se fazno i javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada.

U prvoj fazi izvođenja radova biće privremeno zabranjen saobraćaj u delu Dunavske ulice, odnosno od pešačkog dela Dunavske ulice do Ulice Iva Lole Ribara.

Rok za završetak radova u prvoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 17. jun, dok je rok za završetak svih faza radova na pomenutoj deonici 17. avgust.

Takođe, u ponedeljak, 17. maja počinje i rekonstrukciji vrelovoda u Rumenačkoj ulici od broja 39 do broja 53.

Za vreme izvođenja ovih radova biće privremeno onemogućen saobraćaj u krajnjoj desnoj traci u Rumenačkoj ulici, od Ulice Kornelija Stankovića do Ulice Janka Veselinovića, kao i u krajnjoj desnoj traci u Ulici Kornelija Stankovića, na uglu sa Rumenačkom ulicom, a takođe, biće onemogućeno parkiranje vozila u zoni radova.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 1. jula.

Iz Toplane mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*