Razvoj infrastrukture od velikog značaja za privredu

Beograd, 31. mart 2021.

Ministarka privrede u Vladi Republike Srbije Anđelka Atanasković razgovarala je danas sa predsednikom Opštine Požega Đorđem Nikitovićem o razvoju industrijske zone u toj opštini i aktivnostima koje treba preduzeti u cilju daljeg unapređenja tamošnjeg privrednog ambijenta.

Atanasković je istakla da je Ministarstvo privrede otvoreno za dijalog sa predstavnicima lokalnih samouprava u cilju unapređenja privrednog ambijenta.

Prema njenim rečima, razvoj infrastrukture u industrijskim zonama od velikog je značaja za privlačenje investicija, a samim tim i za otvaranje novih radnih mesta.

Ulažemo maksimalne napore kako bismo podjednako razvijali sve delove Srbije, a sve u cilju obezbeđivanja još većeg ekonomskog rasta i još boljeg života građana, poručila je ministarka i potvrdila da će u narednom periodu posetiti Požegu.

Sastanku su prisustvovali državni sekretar Dragan Stevanović, pomoćnik ministra Biljana Žarković, narodna poslanica Milica Nikolić, zamenik predsednika Opštine Ivan Novaković i urbanista Ratko Micić, navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*