Rok za verifikaciju naloga na portalu eUprava ističe 1. jula

Rok za verifikaciju naloga na portalu eUprava ističe 1. jula 2020. godine, a ta verifikacija je potrebna kako bi se unapredila bezbednost naloga u skladu sa važećom regulativom Srbije, navodi se u saoštenju.

Foto: Pixabay

Verifikacija se vrši tako što se na portalu eUprave korisnik prijavi unošenjem korisničkog imena i lozinke, a nakon toga, putem prozora sa obaveštenjem koji se prilikom logovanja otvori, priloži očitanu, skeniranu ili fotografisanu ličnu kartu ili pasoš.

„Ukoliko prilažete ličnu kartu obavezno je da fotografišete obe stranice lične karte. Nakon što priložite identifikacioni dokument, tehničkoj službi je potrebno najviše 24 časa da ga provere i da verifikuju profil o čemu će Vas obavestiti putem elektronske pošte. Ukoliko Vaš zahtev bude odbijen, dobićete obaveštenje sa tačnim razlogom odbijanja, te je potrebno da ponovite postupak do navedenog roka“, dodaje se u saopštenju.

Korisnici čiji nalozi budu obrisani, već 1. jula mogu izvršiti ponovnu registraciju uz prilaganje validnog identifikacionog dokumenta.

IZVOR:NOVA EKONOMIJA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*