Sastanak ministra odbrane sa predstavnicima vojnih penzionera

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa predstavnicima vojnih penzionera, koje je predvodio predsednik Udruženja vojnih penzionera Srbije general-potpukovnik u penziji Ljubomir Draganjac.

Ministar Vulin je, tom prilikom istakao da Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije kontinuirano ulažu napore da se položaj vojnih penzionera unapredi, dodajući da se intenzivno radi na ponovnom uspostavljanju sistema gde će se o pripadnicima vojske brinuti od početka do kraja vojničke karijere, ali i nakon toga.

Predstavnik Udruženja vojnih penzionera Ljubomir Draganjac izrazio je zadovoljstvo brigom Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za status vojnih penzionera. U ime Udruženja, on se pozitivno izrazio i o promenama u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije po pitanju poboljšanja materijalnog položaja i o stambenom zbrinjavanju aktivnih i penzionisanih pripadnika vojske, kao i o konkretnim merama na opremanju naše vojske novim sisitemima naoružanja i vojne opreme.

On je, takođe, pohvalio akciju sistematskih pregleda za vojne penzionere, koju su prvi put organizovani ovog meseca, dodajući da raduje najava da će se takve akcije nastaviti i ubuduće.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*