Savet Regulatornog tela predložio članove Privremenog tela za praćenje medija

Savet Regulatornog tela za elektronske medije danas je, Ministarstvu kulture i informisanja, predložio je šest članova Privremenog nadzornog tela za praćenje medija tokom izborne kampanje.

Kako se navodi u saopštenju, to su Olivera Zekić, predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, Milorad Vukašinović, član Saveta Regulatornog tela, Rajka Galin Ćertić, izvršna direktorka Regulatornog tela, Milan Todorović, generalni sekretar Regulatornog tela, Stevica Smederevac, načelnik Službe za nadzor i analizu programa emitera Regulatornog tela i Srđan Miljković, analitičar projekata u Regulatornom telu za elektronske medije.

Privremeno nadzorno telo za praćenje medija tokom izborne kampanje, formira se na osnovu odluke Vlade, a u skladu sa Završnim dokumentom Međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima i konkretnim merama za unapređenje izbornog procesa u Republici Srbiji.

Rešenje o imenovanju članova Privremenog nadzornog tela donosi Ministarstvo kulture i informisanja.

Vlada Srbije juče je donelaodluku o obrazovanju Privremenog nadzornog tela za ppaćenje medija tokom izborne kampanje, u skladu sa dogovorom tokom Međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima uz posredovanje Evropskog parlamenta.

 

 

IZVOR:RTS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*