„Serbia Fashion Week“ u saradnji sa „Promenadom“ organizuje panel-diskusiju

Povodom Dana žena, „Serbia Fashion Week“ organizuje panel-diskusiju „Šta bi danas rekla Koko Šanel“, koja će biti održana u ponedeljak, 8. marta u 18 časova u Tržnom centru „Promenada“. Među panelistima će biti Suzana Perić, Bata Spasojević, Nataša Perkovski Adžić, Jelena Gavrilović, Iva Štrljić, Kristina Bekvalac, dok će moderatorka biti televizijsko lice Mara Skendžić.
Poklon 8 mart
Foto: Printscreen

Kako navode organizatori, u pitanju su mali, ali sadržajni i korisni „modni razgovori“, čiji podnaslov glasi „Stil VS trend“.

Osim panel diskusije, posetioce očekuje i nagradna igra, a uslovi iste podrazumevaju da se zainteresovani fotografišu u TC „Promenada“, da stave hešteg „#SFWPromenada“ i zatim zaprate profil „TC Promenada“ i „Serbia Fashion Week“. Kako navode, uz malo sreće u izvlačenju – srećni dobitnik će osvojiti platnu karticu TC „Promenada“ u vrednosti od 20.000 dinara i odevni komad domaćih dizajnera Suzane Perić i Bate Spasojevića. Izvlačenje pobednika će biti istog dana u 19 časova u pomenutom tržnom centru (nivo-1), dok će se celokupni događaj i izvlačenje dobitnika moći pratiti i putem „livestreama“. Osim tih poklona, istog dana će „Promenada“ i „Serbia Fashion Week“ poklanjati bukete cveća lepo stilizovanim damama koje posete ovaj tržni centar.

 

Darove pripremili i bioskopi

Bioskopi „Arena sinepleks“ i „Sinepleks Promenada“ su takođe za praznik žena pripremili poklone za sve dame koje će taj dan, osim u poklonima, uživati i u najnovijim filmskim naslovima. Oni su za dame, zajedno sa cvećarom „Viridis Flowers“, pripremili ruže, zatim kolačić sreće uz citate poznatih žena, kao i vaučere sa popustima i poklon paketiće šminke koje daruje „Unitech“. U bioskopu „Arena sinepleks“ će, osim pomenutih vaučera sa popustima „Unitech-a“, darivati i vaučere „Tapas bara“ i „Amplitude Trambolina parka“. Tog dana će se na repertoaru naći domaći film „Jedini izlaz“ sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, „Lovac na čudovišta“, „Oliver Tvist“, „Berlin Aleksanderplac“ i mnogi drugi.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*