Sergej Trifunović udario u gradski autobus pa „zbrisao“ kući da „nahrani mačke“

BEOGRAD –

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović je, prema sopstvenom priznanju, izazvao manju lakšu nezgodu na Novom Beogradu kada je udario u parkirani autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, preneo je danas N1.

Trifunović nije sačekao dolazak policije, već je, kako kaže, otišao da „nahrani mačke“ i otvori majstorima vrata, a u policijsku stanicu u Savskoj ulici javio se kasnije pošto mu je u međuvremenu zaplenjen automobil.

youtube.com

Mediji su u ponedeljak uveče objavili da je Trifunović nešto pre 21 sat izazvao saobraćajnu nezgodu kod benzinske pumpe „Dejtonka“ na Novom Beogradu i pobegao sa lica mesta.

brzo se na Tviteru oglasio i sam Trifunović, navodeći da nije pobegao već da je otišao da otvori majstorima vrata i nahrani mačke, siguran da policiji treba pola sata da dođe na mesto nezgode.

„Nisam parkirao u garaži već ispred, da bih sve brže izveo. Kad sam izašao, milicija je verovatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu, jer ne znam gde treba da odem, prijavim se i rešim problem“, napisao je Trifunović na Tviteru.

On je kasnije dodao da se javio u policijskoj stanici u Savskoj ulici, gde je dao izjavu i „naduvao 0:00“.

U međuvremenu se na Fejsbuku oglasio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je apelovao na Trifunovića da se „javi najbližoj policijskoj stanici ili preda komunalnoj policiji, pošto ga svi traže“.

On je lidera PSG optužio da je udario u autobus pun putnika, a potom pobegao sa lica mesta psujući putnike i vozača.

Trifunović je na Tviteru objasnio da je autobus u koji je udario bio je parkiran, a on je pokušao da skrene na benzinsku pumpu, proklizao i udario u vozilo gradskog prevoza. Pri tome je, kako kaže, autobus ogreban, a veću štetu pretrpeo je njegov automobil.

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*