Sneg OTEŽAO saobraćaj na delu auto-puta „Miloš Veliki“, smetovi i na putevima kod Rudnika, padavine zadaju nedaće vozačima u zlatarskom kraju (FOTO)

ZBOG jakih snežnih padavina otežano je odvijanje saobraćaja na denici auto-puta „Miloš Veliki“ od Ljiga do Šarana, u oba smera, saopštili su Putevi Srbije.

Foto D. Milovanović

Ograničenje brzine na auto-putu je smanjeno na 60 kilometara na čas.

Padavine su ovog petka jutro intezivne i na području Topole i Rudnika.

Putevi Srbije pozivaju učesnike u saobraćaju da budu maksimalno oprezni u vožnji i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

To javno preduzeće savetuje učesnicima u saobraćaju da zbog svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise.

Foto D. Milovanović

Sneg doneo nedaće vozačima, povremeni zastoj na putu Bistrica Nova Varoš

Kišu koja je tokom ranih jutarnjih časova počela da pada u opštinama Polimske doline i u zlatarskom kraju zamenio je sneg koji je već donosi nedaće vozačima.

U Novoj Varoši u gradskom jezgru beli pokrivač doseže debljinu od 20 centimetara, dok ga na Zlataru ima duplo više. Zabelelo se i Prijepolje, za kratko vreme u gradu je palo nekoliko centimetara snega a u brdima on je višestruko veći.

Zimske službe nalaze se na terenu, međutim problema u funkcionisanju saobraćaja ima na deonici od Bistrice ka Novoj Varoši, gde su stali kamioni sa prikolicama.

Foto D. Milovanović

Saobraćaj se otežano odvija i na putu od Pljevaljske petlje prema Jabuci i dalje ka graničnom prelazu sa Crnom Gorom.

Sneg pada i na područiju severa Crne Gore, vozačima se savetuje da bez zimske opreme ne kreću na put.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*