SNS danas obeležava 13. rođendan

BEOGRAD –

Srpska napredna stranka danas obeležava 13 godina od osnivanja, a predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je da je ponosan na rezultate stranke, koja se, kaže, bori za interese Srbije i građana.

„Sa ponosom se sećam dana kada je stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina“, naveo je Vučić na instagram nalogu „avuc

sns, srpska, napredna, stranka, politika, naprednjaci

Izvor: sns.org.rs

Kako je naveo, stvorena je najsnažnija i najbolja politička organizacija u savremenoj Srbiji, koja će morati da nastavi sa unutrašnjim promenama kako bi se ta snaga sačuvala.

„Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače“, poručio je Vučić.

On je istakao da na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i veruje da će SNS to u budućnosti nastaviti da čini.

„Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba! Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija!“, napisao je Vučić.

„Od države koja je do pre 13 godina bila slomljena do lidera u regionu prešli smo dug put. Predanim radom, posvećenošću, rešeni da svaki deo naše zemlje oseti boljitak, Srpska napredna stranka je uspela da Srbiju vrati u zlatno doba, na mesto koje joj na političkoj i društvenoj karti sveta pripada“, naveli su šabački naprednjaci u čestitki povodom godišnjice.

Oni kažu i da su ponosni što su deo političke organizacije koja interese države i svih građana stavlja ispred stranačkih interesa.

„Ponosni smo što smo imali priliku da učestvujemo u istorijskom razvoju naše zemlje pod rukovodstvom predsednika Aleksandra Vučića. I kada je bilo teško, Srpska napredna stranka imala je hrabrosti da odgovori svim izazovima“, navodi se u saopštenju.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*