Šokantne tvrdnje pravoslavnog sveštenika usijale društvene mreže: „Za homoseksualizam je kriva pohotnost majke u trudnoći!“

Foto: Facebook / screenshot

Mitropolit kiparske pravoslavne crkve izneo je šokante i bizarne tvrdnje o tome kako nastaju homoseksualci. Naime, on je za ljude gej orijentacije rekao da je uzrok njihovog opredeljenja kriva seksualna želja njihovih majki u toku trudnoće.

Na tribini održanoj u Akakiju, mitropolit je prisutnima rekao da „homoseksualci nastaju tako što njihove majke tokom trudnoće ne mogu da obuzdaju svoje seksualne porive, pa tako pribegavaju analnom seksu u kom uživaju“. Prema njegovim rečima, „pohotna želja koja obuzima roditelje utiče i na fetus, koji zbog neprirodnog seksualnog odnosa kasnije u svom odrastanju postaje homTo je problem, koji se transmituje sa roditelja na dete. Žena uživa takvoj vrsti odnosa dok je trudna, a on je neprirodan – rekao je on tokom svog bizarnog objašnjavanja kako i zbog čega se rađaju ljudi homoseksualne orijentacije. Ovaj video je napravio pravu buru na društvenim mrežama, pogotovo kod LGBT populacije koja je njegovo izlaganje koristila da se dobro zabavi, pa su pisali kako im je konačno jasno zašto vole isti pol, a bilo je i onih koji su se zapitali koji faktor je glavni uzročnik ljubavi između dve žene, ako je analni seks krivac za homoseksualizam kod muškaraca.oseksualac“. Kako je rekao, njegove tvrdnje se baziraju na pisanju Svetog Porfirija.

izvor BLIC

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*