Stefanović pozvao Igora Jurića da informacije o političaru pedofilu preda tužilaštvu

Ministar odbrane Nebojša Stefanović pozvao je danas Igora Jurića, predsednika Fondacije „Tijana Jurić“ da, ukoliko ima dokaze da je „neko od političara pedofil“, te dokaze „ili bar ime žrtve“ predoči tužilaštvu.

    
Stefanović pozvao Igora Jurića da informacije o političaru pedofilu preda tužilaštvu 1Foto: BETAPHOTO/Dragan Gojić – Beta/Emil Vaš

Stefanović je za televiziju Prva izjavio da je on sa Jurićem razgovarao u januaru 2020. godine, kada je bio ministar unutrašnjih poslova, ali da on njemu nije dao nikakve dokaze.

„Da li mislite da bi ja sedeo da sam znao ili imao dokaz? Da sam imao dokaz za bilo kog političara koji je učinio krivično delo pedofilije, zašto ga ne bi prijavio iz istih stopa“, rekao je Stefanović.

Stefanović je rekao da „ima svedoka koji je bio prisutan u sali“ kada je razgovarao sa Jurićem, koji može da potvrdi da on nije naveo ime osumnjičenog političara, niti bilo kakve dokaze.

Igor Jurić je u Utisku nedelje na Nova S pre dva dana izjavio da „stoji iza svojih reči da je o političaru-pedofilu svojevremeno razgovarao sa ministrom Nebojšom Stefanovićem i sa tadašnjim načelnikom Uprave kriminalističke policije Dejanom Kovačevićem“.

Jurić je kazao i da Stefanović navodno nije bio preterano iznenađen njegovom prijavom i da mu je tada rekao „da jeste nešto čuo, da nije bio siguran za njega, ali da zna za jednog drugog“.

 

 

IZVOR:DANAS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*