Stojković: Asano je izdao kompletan tim

BEOGRAD –

Fudbaler Partizana Vladimir Stojković ocenio je danas da je Takuma Asano odlaskom iz kluba „izdao kompletan tim“ i dodao ostaje „gorak ukus“ usled odlaska Japanca.

„Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i posle prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana“, rekao je Stojković.

asano, partizan

FK Partizan (Miroslav Todorović)

Najbolji strelac Partizana u ovoj sezoni, Asano, juče je svojevoljno napustio klub usled neisplaćenih zarada od strane kluba.

„Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas. Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono što znam i što ima direktne posledice po nas kao tim“, navodi golman Partizana.

vladimir stojkovic wide jpg

partizan.rs

Stojković je dodao da su svi u ekipi „ljudski i moralno“ duboko razočarani, jer „ovo se ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone“.

„Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana. Ostao je gorak ukus“, zaključio je Stojković.

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*