Svi radovi na Koridoru 10 biće završeni u roku

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa predstavnicima investitora, nadzora, projektanata i izvođača radova na deonici južnog kraka drumskog Koridora 10, od Srpske kuće do Levosoja.

Razgovoru su prisustvovali direktor JP „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak, predstavnici „Koridora Srbije“, koji vrše nadzor na ovoj deonici, predstavnici Saobraćajnog instituta CIP, kao i projektanti i članovi konzorcijuma koji izvode radove – “Srbija autoput” i “Ratko Mitrović”.

Oni su izneli procenu da će svi radovi biti završeni u roku, kao i da će prvo završiti trasu auto-puta kako bi deonica mogla da se pusti u saobraćaj do oktobra.

Mihajlović je upozorila sve učesnike na ovom projektu da radove moraju da izvedu u najvećem kvalitetu i da od svih očekuje da se drže rokova koje su dali.

„Država je dala svu moguću podršku za realizaciju ovog projekta, zaključen je i novi ugovor i sada od izvođača i investitora očekujemo da završe svoj deo posla. U septembru ćemo imati još jedan sastanak u istom sastavu, na kome će se videti da li se pridržavate dogovorenog“ – poručila je ona.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*