Tanja Stajović izabrana za predsednicu Opštine Golubovci

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci za predsednicu opštine izabrana je Tanja Stajović. Za nju je glasalo 17 odbornika vladajuće koalicije, a na tom mestu ona je zamenila Dušana Radonjića koji je funkciju predsednika obavljao u dva mandata.

Stajovićka se nakon izbora zahvalila odbornicima na ukazanom poverenju i obećala da će nastaviti da Zetu razvija još intenzivnije u narednom periodu.

“Realizovaćemo izborni program koji je dobio najveću podršku građana Zete. Radićemo na unapređenju uprave, infrastrukturnim, razvojnim projektima. Radovi na putnoj infrastrukturi biće zaokruženi u jednu sveobuhvatnu, savremenu cjelinu. Radićemo i za dobrobit naših novih naraštaja i nastaviti sa ulaganjima u obrazovanje, sport i kulturu. Imamo dovoljno znanja, iskustva i nove energije da odgovorimo na sve izazove i vodimo našu Zetu u pravom smjeru, sa ciljem da sve ono što nam je povereno na upravljanje ostavimo budućim generacijama” poručila je nova predsednica Opštine Golubovci.

Ona je izrazila uverenje da će novi tim opravdati očekivanja koja su pred njega postavljena, uvažavajući mišljenje i predloge svih odbornika, jer su svi na istom zadatku, a vrata uprave biće uvek otvorena kako bi svi zajedno pomogli da Zećani žive bolje.

Tanja Stajović je bila rukovodilac Službe gradonačelnika Podgorice, radila je i kao savetnica u Skupštini Crne Gore, Ministarstvu sporta, rada i socijalnog staranja i Ministarstvu prosvjete.

Izvor: Glavni grad Podgorica

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*