Tepićeva u Jagodini dala izjavu o optužbama protiv Dragana Markovića Palme

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u Policijskoj upravi Jagodina dala je iskaz povom svojih tvrdnji da je predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider Jedinsteve Srbije Dragan Marković Palma odgovoran za podvođenje žena i devojaka u tom gradu.

Tepićeva se u policiji zadržala nešto manje od dva sata.

Marinika Tepić stigla u Policijsku upravu Jagodina

Marinika Tepić stigla u Policijsku upravu Jagodina

Mariniku Tepić je do zgrade policije dopratio predsednik SSP Dragan Đilas, a među pristalicma koji su joj aplaudirali, bio je i Nebojša Zelenović, gradonačelik Šapca.

Pre ulaska u policiju, Tepićeva je zahvalila pristalicama na podršci.

U pitanju je informativni razgvor Tepićeve sa policijom koji se obavlja po zahtevu tužilaštva za prikuljanje obaveštenja i informacija u vezi sa tim tvrdnjama.

Inače postupak u vezi sa ovim slučajem u petak je po odluci Apelacionog javnog tužilaštva u Kragujevcu iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini izmešten u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Ovu odluku je donelo, odlučujući po predlogu za supstituciju Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

Marinika Tepić je 19. aprila na konferenciji za novinare iznela tvrdnje za podvođenje devojaka i žena u Jagodinina račun Markovića, ali i drugih osoba.

Markovića je te optužbe odbacio, kao lažne, tvrdeći da se sve to dešava jer je predsednika SSP Dragana Đilasa pozvao da objasni odakle mu novac na računaima na egzotičnim destinacijama.

Više javnotužilaštvo u Jagodini je naložilo policiji da prikupi infomacije i obaveštenja o navodima Tepić i da ispita sve pomenute osobe u tom slučaju.

Premijerka Ana Brnabić rekla je da se pitanja zlostavljanje žena i maloletnika ne sme politizovati, i da svako ko ima informaciju vezano za to mora da je podeli sa nadležnim.

 

IZVOR:RTS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*