Tinejdžeri su bacali blato na policijski automobil, a zbog KAZNE koju su dobili tako nešto im nikad više neće pasti na pamet

Tinejdžeri iz Velike Britanije iz šale su bacali blato na policijske automobile, a organi reda koji su to primetili odlučili su da ih kazne, ali na malo staromodniji način – tako što će te prljave automobile morati da očiste četkicom za zube!

Dvoje šesnaestogodišnjaka, nakon bacanja blata, pobegli su, ali policija ih je brzo uhvatila i ponudila da iste automobile očisti četkicom za zube, kako bi izbegli novčanu kaznu i malo bolje razmislili šta su uradili.

– Posledice bacanja stvari na automobile u pokretu mogu biti mnogo kobnije nego što ovo dvoje shvataju, ali verujem da su sada imali vremena da razmisle o tome – rekla je policajka Ema Kej za britanski Metro, prenosi Večernji list.

Sami roditelji su bili oduševljeni ovim potezom policije, a čak su im obezbedili i četkice za zube. Meštani su takođe pozdravili ovu vrstu kazne i rekli da bi bilo korisno uvesti takvu kaznu u neke druge „zločine“ ove vrste.

 

 

 

IZVOR:BLIC

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*